Начало Бокс Франк Уорън обяви кога Дюбоа трябва да се върне на ринга

Франк Уорън обяви кога Дюбоа трябва да се върне на ринга

Франк Уорън обяви кога Дюбоа трябва да се върне на ринга
0

Британският боксов промоутър Франк Уорън, обяви кога се очертава Даниъл Дюбоа да се завърне на боксовия ринг.

Искаме да го върнем на ринга в края на април или май. Всички ние сме много разочаровани от случилото се, но той е млад и няма да го пришпорваме за нищо“, разкри Уорън в интервю за сайта boxingscene.com.

Припомняме, че преди два месеца Джо Джойс нанесе първа загуба в професионалната кариера на Даниъл Дюбоа. Сблъсъкът приключи след като младият английски талант клекна в десетия рунд при поредния джеб, който получи в лявото око от Джойс и реферът беше принуден да прекрати двубоя.

„Той не се интересува какво пишат за него в социалните медии, което е много добре. Дюбоа просто иска да се качи на ринга и да се бие.

Срещнахме се миналата седмица. Той не се наду и не повиши глас, а беше доста философски настроен. Каза, че това вече се е случило и трябва да го приеме. Сега натискът е върху него, но не е като да е останал без истински колан или да е бил нокаутиран. Ако той беше спрян в предишния рунд, тогава той водеше в картите на двама от съдиите“, добави Уорън.

Мениджърът разкри и как върви възстановяването на неговия боксьор.

Лекарят е доволен от начина, по който се възстановява от травмата. Той трябва да премине преглед през февруари, но да се надяваме, че всичко ще бъде наред и отново ще започне тренировки“, завърши Уорън.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.