Начало Бокс Франк Уорън: Уайт иска реванш? Аз исках да изляза с Джулия Робъртс

Франк Уорън: Уайт иска реванш? Аз исках да изляза с Джулия Робъртс

Франк Уорън: Уайт иска реванш? Аз исках да изляза с Джулия Робъртс
0

Промоутърът на Тайсън Фюри – Франк Уорън, реагира с пренебрежение на желанията за реванш. „Краля на циганите“ беше достатъчно убедителен в превъзходството си над съперника.

Във всеки един до шестия рунд той успя да наложи надмощие, а тогава го нокаутира.

„Уайт иска реванш? Аз като по-млад исках да изляза с Джулия Робъртс, никога не се случи“, започна Уорън.

„Вярвам, че Тайсън Фюри е най-популярната личност в индивидуалните спортове във Великобритания. Беше твърде добър за Дилиън, който няма нужната бързина и движение. Тайсън вече разбива теорията, че не може да удря здраво.“

„Предстои да разберем какво следва за него сега. Въпросите са много, но нека го оставим да си почине и да се наслади на победата. След известно време той само ще обяви какво предстои.“

„Последните години Фюри покори Америка и сега се завърна, за да зарадва родните фенове. Те ясно показаха какво мислят за него и се получи страхотно събитие с 94 хиляди души по трибуните. Надяваме се на още такива в бъдеще“, сподели Франк Уорън.

За сега много експерти не споделят очакванията си, но мнозинството е на мнение, че Фюри все пак ще се завърне на ринга.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.