Начало Бокс Франк Уорън хвърля Даниел Дубоа срещу Антъни Джошуа

Франк Уорън хвърля Даниел Дубоа срещу Антъни Джошуа

Франк Уорън хвърля Даниел Дубоа срещу Антъни Джошуа
0

Даниел Дубоа отново направи крачка назад в преследването на световната титла в тежка категория, след като инкасира поражение от Олександър Усик преди няколко седмици. В подобна ситуация бе и самият Антъни Джошуа при загубите му от украинеца. Франк Уорън обаче вижда потенциал в евентуален сблъсък между двамата британци.

Знаете ли кой мач във Великобритания би бил интересен и хората биха си купили билети, за да го гледат? Може да разберем кой е по-добрият удряч и кой има по-голямо сърце. Това ще е между Антъни Джошуа и Даниел Дубоа. Такава среща би разпродала билетите. Няма как да го отречете“, каза президентът на Queensberry Promotions пред iFL TV.

От изданието обаче искаха да разберат, дали се работи по двубой на Тайсън Фюри срещу „Ей Джей“, но Уорън отказа да разкрие нещо повече за голямата си звезда, след като му предстои мач срещу Франсис Нгану в края на идния месец.

„Динамита“ все пак е един от най-ценните боксьори на Queensberry, тъй като е единственият състезател в топ 10 на световния бокс, който е под 30-годишна възраст и има реален шанс, за да се добере до златото в близките години.