Начало Бокс Фреди Роуч: Броунър ще бяга цяла нощ

Фреди Роуч: Броунър ще бяга цяла нощ

Фреди Роуч: Броунър ще бяга цяла нощ
1

Първата сериозна битка за 2019-та чука на вратите ни. В събота вечер един срещу друг в Лас Вегас излизат Мани Пакиао (60-7-2) и Ейдриън Броунър (33-3-1) в битка за световната титла на WBA в полусредна категория.

Треньорът на 40-годишния филипинец – Фреди Роуч, изглежда убеден в крайния изход на двубоя и даде прогнозата си за това, което ще се случи в „MGM Grand“ този уикенд.

„Броунър притежава много прилична дясна ръка и може да нарани Мани, но не виждам как ще го намери. Мани има супер защита – много движение, вдигнат гард – просто не мога да си представя как ще го изненада.

Моля се Броунър да търси контакта и да се бие, но мисля, че няма да спре да тича около ринга цяла нощ. Щом види от първо лице бързината на Мани, Броунър ще го е страх да пуска много удари. Обещавам ви.

Броунър не е онзи боксьор, който беше преди няколко години. Сега постоянно се боксира от заден крак и гледа да контраатакува. Той ще чака и ще дебне за нещо определено, но левите прави и движението на Мани ще го накажат“, сподели именитият боксов специалист.