Начало ММА Холи Холм гледа към Нунеш, но „първо Аспен Лад“

Холи Холм гледа към Нунеш, но „първо Аспен Лад“

Холи Холм гледа към Нунеш, но „първо Аспен Лад“
1

Бившата шампионка на UFC в категория петел – Холи Холм (12-4) призна, че с удоволствие би се срещнала с двойната шампионка Аманда Нунеш, но първо трябва да преодолее следващото си препятствие.

А то няма да е никак лесно, защото на 2-ри март, 37-годишната Холм ще се изправи в мач от категория петел срещу непобедената досега Аспен Лад (7-0). За последно Холм се би в тази категория през лятото на 2017-та, когато победи Бет Кореиа.

„В момента съм фокусирана изцяло върху следващия си мач и не искам да стане фал, защото съм гледала прекалено далеч в бъдещето. В този спорт няма нищо обещано и трябва да се възползвам максимално от всяка възможност, защото втора може и да няма.

Първо трябва да мине UFC 235, но да, бих искала да се изправя срещу Аманда Нунеш. Със сигурност може да се случи такъв мач, но първо Аспен Лад.

Много хора искат да ни видят в Октагона и ми се този мач да стане реалност. Надявам се някой ден това да се случи“, сподели „Дъщерята на проповедника“.

Холм не забрави да спомене и Крис „Сайборг“, която загуби титлата си в категория в категория перо именно от Нунеш в края на декември.

„Крис доминираше в клетката дълги години и със сигурност заслужава реванш. Така стоят нещата в нашия спорт. Това, че бе нокаутирана не променя факта, че тя трябва да си получи реванша“, бе част от изказването на Холм.