Начало Бокс Фреди Роуч тренира „новия Пакиао“
0

Фреди Роуч тренира „новия Пакиао“

Фреди Роуч тренира „новия Пакиао“
0

Легендарният боксов треньор Фреди Роуч се похвали, че е открил наследника на голямата си звезда Мани Пакиао.

Двамата работят заедно от дълго време, но с напредването на възрастта на филипинеца – през декември ще навърши 41, съвместните им подвизи изглеждат към своя край. Роуч обаче е уверен, че е намерил кой да заеме мястото на сенатора – непобеденият арменец Гор Йерицян, който се боксира в полусредна категория. 24-годишният боксьор е пристигнал в Америка преди два месеца, като се е срещнал с треньора по време на подготовката на Пакиао за мача му с Кийт Търман.

„Един ден просто се появи в залата. Гор е много добър боксьор, завършен боец с много мощ и в двете си ръце, който прави добри комбинации. Напомня ми на младия Мани Пакиао. Оттогава работи здраво, от първия ден, в който го видях. Харесвам такива боксьори. Става все по-добър с всеки изминал ден. Не си почива. Не спира. Работа, работа, работа, точно като Мани“, каза Роуч пред Boxing Scene.

Самият Йерицян пък е повече от поласкан от сравнението с Мани Пакиао. „Това е най-големият възможен комплимент. Разбираме се добре и се уважаваме. Засега всичко върви чудесно. Той поправя някои мои малки грешки преди да се превърнат в лоши навици. Вече усещам, че се подобрявам“, каза арменецът.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.