Начало Бокс Футболист на Челси си иска голи снимки от порноактриса-боксьор

Футболист на Челси си иска голи снимки от порноактриса-боксьор

Футболист на Челси си иска голи снимки от порноактриса-боксьор
0

Инфлуенсърските битки в последно време дадоха ново поле за изява на редица популярни красавици от филмите за възрастни, като в това число е и Астрид Ует. Този уикенд обаче тя влезе в спортните заглавия по друг повод, а именно заради централния нападател на английския футболен клуб Челси – Николас Джаксън. Причината е, че голмайсторът си е поискал голи снимки в интернет от Ует, а новината набързо обиколи света, чрез британската преса.

Астрид е известна със симпатиите си към лондонския клуб, което я прави особено популярна сред футболните запалянковци в британската столица. Сега тя със сигурност ще се ползва със смесени чувства от аудиторията, защото малко или много злепостави 22-годишния сенегалец, който струваше на „сините от Стамфорд Бридж“ €37 млн. през лятото. На него се възлагат големи надежди в един от най-богатите футболни клубове и след трудното начало на сезона едва ли има полза от подобна шумотевица около себе си.

Астрид Ует обаче със сигурност ще се отърси бързо от хейта, защото без съмнение е свикнала с нападките, откакто реши да смесва порнографията с бокса.