Начало Бокс Фюри даде нов срок на Джошуа, Хърн го отхвърли
0

Фюри даде нов срок на Джошуа, Хърн го отхвърли

Фюри даде нов срок на Джошуа, Хърн го отхвърли
0

Сагата около провеждането на Битката на Британия продължава. В рамките на днешния ден сблъсъкът между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа за световната титла на WBC претърпя серия от промени. И отново се върнахме в началната му точка.

След като в понеделник „Циганския крал“ обяви, че мачът се отменя, днес сутринта той върна надеждите на феновете, че такъв все пак ще има. В социалните мрежи шампионът изригна, че няма да остави Ей Джей да се размине с пердаха и му дава нов шанс да подпише договор за битка на 3 декември в Кардиф. Срокът – до края на днешния ден.

Това моментално разбуни духовете и специалистите на Острова отново започнаха да говорят за провеждането на срещата. Да, ама не, както се казва. Мениджърът на Джошуа Еди Хърн също взе отношение по темата. Той бе категоричен, че двете страни са все още далеч от подписване на договор и няма как такъв да бъде факт до края на деня. Според Франк Уорън, агент на Фюри, тепърва има да се уточняват още детайли по контракта, което ще отнеме време.

Последва и нова реакция на Тайсън! Шампионът отново използва социалните мрежи, за да „зачеркне“ Ей Джей от списъка. Вместо това той обяви, че приема битката с Махмуд Чар и „пак приключва темата с Джошуа“.

Разбира се, с оглед на размера на сблъсъка, малцина са тези, които да повярват на ултиматумите на Фюри. На Острова очакват мениджърите на двамата да си свършат работата до края на седмицата и да изгладят детайлите по договора. И вече ако тогава Тайсън реши, че битка няма да има, ситуацията ще е съвсем различна.