Начало Граплинг и BJJ Том Харди влиза в BJJ битка още два пъти до края на годината

Том Харди влиза в BJJ битка още два пъти до края на годината

Том Харди влиза в BJJ битка още два пъти до края на годината
0

Холивудската звезда Том Харди е приел пътя си в бойните изкуства на сериозно и смята да остане активен в състезателния календар на турнирите по бразилско джу джицу във Великобритания. Актьорът спечели три златни медала от две състезания през последните два месеца, а вече се е записал и за още две такива, съобщава bloodyelbow.com.

45-годишният англичанин се е записал за състезанията на 3-и и 11-и декември „No Gi Jiu-Jitsu British Open“ и „Grappling Industries“ в Лондон . Към момента Харди е син колан и планира да се състезава отново на същото ниво в категория до 79,5 килограма в дивизията за 40-45 годишни.

Харди, който е познат от филми като „The Dark Knight Rises“ и „Peaky Blinders“, спечели всички свои мачове чрез откаване. В професионален план за него се говори, че ще участва в трета част на „Venom“ и филма „Havoc“.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".