Начало ММА 44-годишен боец влиза в клетката на UFC този уикенд
0

44-годишен боец влиза в клетката на UFC този уикенд

44-годишен боец влиза в клетката на UFC този уикенд
0

44-годишният Франсиско Триналдо не планира да сложи край на спортната си кариера скоро. Бразилецът е най-възрастният боец в „лека“ категория на UFC и вторият най-стар в цялата организация след 45-годишния Алексей Олейник. Въпреки това, ветеранът дори не мисли за пенсия.

„Не мисля за отказване. Стига да има искра в мен и да се събуждам с жажда за тренировки – да тичам, да се боксирам, да се боря, ще продължавам да го правя. Сега обичам да правя това и ще продължавам да създавам проблеми на по-младите“, заяви Триналдо, който влиза в битка този уикенд срещу Ранди Браун на сибитието UFC Fight Night 211.

ММА боецът с прякор „Масарандуба“ се състезава за UFC от десет години. Той има 36 професионални срещи, 25 от които в UFC. В последните си 6 изяви има 5 победи.

„Първоначално исках да изкарам пари от кариерата си, за да купя къща за мен и за братята ми, но сега правя всичко това заради зебе си. Обичам го!“

Бразилецът е в серия от две поредни победи. В кариерата си се е изправял срещу имена като Пол Фелдър, Боби Грийн, Джеймс Вик, Кевин Лий.

https://www.youtube.com/watch?v=NTZXcngEhho
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".