Начало Граплинг и BJJ Еди Браво организира граплинг турнир с 50 000 долара награда

Еди Браво организира граплинг турнир с 50 000 долара награда

Еди Браво организира граплинг турнир с 50 000 долара награда
0

Турнирът „Eddie Bravo Invitational“ се завръща за 20-то юбилейно издание на 23-и октомври. Майсторът на събмишън граплинга и лидер на световната афилиация от отбори „10th Planet“ Еди Браво събира някои от най-добрите граплъри в света на EBI 20 и дава награда от 50 000 долара за този, който стане първенец на турнира.

Към момента са обявени седем бойци, които взеха участие в последното световно първенство на ADCC сред които шампиона при 88-килограмовите Джанкарло Бодони и сребърният медалист в „тежка“ категория Ник Родригес.

Състезателят на „New Wave Jiu Jitsu“, Джанкарло Бодони, впечатли на ADCC с победи над шампиона от миналото издание Матеус Диниз, многократния шампион Лукас Барбоса и Хайсам Рида, който също ще участва на EBI 20.

Останалите участници от световното първенство на ADCC, които ще се борят за голямата на града са Девонте Джонсън, Люк Грифит, Кайл Бом, и Русвелт Соуса.

„Eddie Bravo Invitational“ е състезателен формат, в който бойците могат да победят само чрез събмишън в редовното време, а в продълженията трябва да откажат опонента си от доминантна позиция, или да имат по-добро време на контрол след края на допълнителното време. Схватките ще се излъчват по платформата „UFC Fight Pass“.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".