Начало Граплинг и BJJ Канадка спечели граплинг двубой след почти три часа битка

Канадка спечели граплинг двубой след почти три часа битка

Канадка спечели граплинг двубой след почти три часа битка
0

Настоящата световна шампионка по бразилско джу джицу без кимоно на IBJJF за кафяви колани Бриана Сте-Мари записа победа след два часа и четирдесет и пет минути борба без почивка. Това се случи на събитието „Washington Submission Series“ на 26.02. След почти три часа битка състезателката от Канада отказа съперничката си Хана Шарп със задушаваща техника „триъгълник“.

Двубоят бе по правилата „submission only“, което означава, че победата може да бъде постигната само чрез отказване на противника и схватката няма определено времетраене.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brianna Ste-Marie (@briannasm)

Бриана, която е и настоящ шампион на най-елитната граплинг верига ADCC за зона Северна Америка, определя битката, като един от „най-предизвикателните моменти“ в кариерата и.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brianna Ste-Marie (@briannasm)

Мари представя афилиацията на „Brazilian Top Team“ в Канада. В кариерата си тя има и победи в елитните турнири „Who`s Number One“ и „Combat Jiu-Jitsu“.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".