Начало ММА Кейн Веласкес арестуван за участие в престрелка
0

Кейн Веласкес арестуван за участие в престрелка

Кейн Веласкес арестуван за участие в престрелка
0

Бившият шампион на UFC в тежка категория Кейн Веласкес е бил арестуван в понеделник (28.02) заради участието му в престрелка, която е оставила един ранен.

Калифорнийската медия NBC Bay Area, разкрива, че Веласкес е бил въвлечен в престрелка в Морган Хил, Калифорния. Местната полиция разследва престрелката, но не споделя информация, относно участниците в нея. Не е ясно по какъв начин Веласкес е участвал, но полицейски записи от събота вечер показват, че той е бил задържан в полицейско управление в Санта Клара без право на гаранция.

Полицията на Сан Хосе публикува в Twitter, че ранения в престрелката е прострелян поне веднъж. Той е бил транспортиран към най-близката болница без животозастрашаващи рани. Престрелката се е случила около 15:15 часа местро време.

Веласкес изигра последния си ММА двубой през февруари, 2019-а. Тогава загуби с нокаут от Франсис Нгану в първия рунд. След това поражение той се изявява в кеча в американски и мексикански шоута.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".