Начало ММА Дейна Уайт: Никой не трябва да иска от Ник Диаз да се завърне
0

Дейна Уайт: Никой не трябва да иска от Ник Диаз да се завърне

Дейна Уайт: Никой не трябва да иска от Ник Диаз да се завърне
0

Президентът на UFC Дейна Уайт заяви, че не иска да вижда бившия претендент за титла в UFC Ник Диаз да се завръща в клетката, като посочи изявите на Диаз в социалните мрежи за причината да мисли така.

„Всичко, което виждам от Ник Диаз, не показва, че иска или е готов да се завърне в спорта. Дори хора като Джон Джоунс трябва да са готови на 100% психически, физически и емоционално и да тренират, за да са готови. Мисля си, че никой не трябва да иска да види как Ник Диаз се завръща“, заяви Уайт пред „The Schmo“.

В края на 2020-та по-големият от братята Диаз заяви пред ESPN, че иска да се завърне и да се бие на „AT&T Stadium“ в Тексас срещу Хорхе Масвидал. Пандемията от коронавирус обърка плановете му, но той продължи да тренира и дори публикува видео клипове в Instagram профила си, на които се вижда как спортува.

„Ник Диаз е бил в много войни. Той е постигнал много велики неща в кариерата си. Направил е и много пари. Очевидно е супер-известен. Изкарал е максималното от професионалните битки. Не виждам защо би се завърнал„, допълни Уайт.

Ник Диаз за последно стъпи в клетката през 2016-та. Тогава той бе победен с единодушно съдийско решение от Андерсън Силва, а след това отнесе и наказание за употреба на марихуана.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.