Начало Граплинг и BJJ AJP Tour се завръща в София през февруари

AJP Tour се завръща в София през февруари

AJP Tour се завръща в София през февруари
0

Следващото издание на веригата „AJP Tour“ в София ще се проведе на 5-и февруари, 2022. Това бе съобщено в официалния уеб сайт на организацията. Схватките ще се проведат в спортната залана столичното частно училище „Свети Георги“.

Регистрациите за състезанието вече са отворени, като в турнира могат да участват бойци от всяка възраст. Това издание на „AJP Tour“ ще бъде без кимоно, като единствено в дивизиите за деца схватките ще се изиграят с кимоно.

В първото издание на надпреварата в София, което се проведе на 20.11, се включиха представители на 14 държави. Само месец преди дебютния турнир на AJP в столицата носителят на лиценза за организирането на турнири от елитната верига у нас Любомир Геджев заяви пред boec.bg, че планира през 2022 да се състоят осем състезания на AJP в България.

През лятото на настоящата година се проведе и първият турнир на AJP в родината ни. Бургас прие състезатели от над 20 държави, като по време на събитието се проведе и Гран При турнир, в който българският граплър Даниел Евгениев триумфира с титлата.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".