Начало Бокс Фюри иска да се бие с Уейн Руни

Фюри иска да се бие с Уейн Руни

Фюри иска да се бие с Уейн Руни
0

Шампионът на WBC в тежка категория – Тайсън Фюри, покани легендата на английския футбол Уейн Руни за спаринг на ринга. Циганския крал иска да използва голмайстор №1 в историята на Манчестър Юнайтед като част от подготовката си за евентуален мач с Олександър Усик.

Уейн Руни призова: Дайте рицарско звание на Тайсън Фюри

Очаква се през 2023 г. двамата да се изправят един срещу друг и да определят първия абсолютен шампион в дивизията от времето на Ленъкс Люис, след като украинецът държи коланите на WBA, WBO и IBF.

Уейн Руни е истинска легенда. Израснал съм с мачовете му за Англия и Манчестър Юнайтед. Беше много приятно да чуя какво е казал. Той е от боксьорско семейство и е голям фен на този спорт. Надявам се двамата да направим един малък спаринг. Трябва ми някой по-дребен от мен, срещу когото да се подготвя за Усик. Уейн, ако чуваш това, обади се“, заяви Фюри пред Talksport.

Руни в момента е мениджър на Ди Си Юнайтед в американската МЛС. В кариерата си той има 731 мача и 312 гола. Руни е голмайстор №1 и на Англия, но се очаква скоро Хари Кейн да го задмине.