Начало Бокс Фюри изненада: Ще се бия още 10 години
0

Фюри изненада: Ще се бия още 10 години

Фюри изненада: Ще се бия още 10 години
0

31-годишният шампион на WBC и The Ring в тежка категория Тайсън Фюри заяви, че вече не планира да прекрати кариерата си след още два двубоя по сегашния договор с американската компания „Top Rank“. Британецът възнамерява да продължи изявите си до 40-годишна възраст, въпреки че не вижда съперници, които могат да се състезават с него.

Възнамерявам да се бия, докато навърша 40 години. Замислих се и във всеки случай нямам какво повече да правя. Така че, мога да продължа да се представям на ринга. Във всеки случай не виждам никой, който би могъл да ме предизвика. Най-трудният съперник е Дионтей Уайлдър. Всички видяха какво се случи в нашата битка„, започна Фюри.

В началото на март Тайсън заяви, че сериозно мисли за предстоящото приключване на своята кариера в бокса и че му е трудно да съчетава обществените си дейности като боксьор и шоумен и семейния живот на щастлив съпруг и баща на пет деца.

„Остават ми още два двубоя и тогава възнамеряваме сериозно да помислим какво да правим по-нататък“, каза тогава Фюри в ITV, където дойде със съпругата си Парис. „Не загубих в 31 професионални мача. Това е моята дванадесета година в професията. Ще се върна на ринга и ще имам още два двубоя. Надявам се, че ще отплаваме към залеза„.