Начало Бокс Усик и Бивол предричат победа на Фюри срещу Уайлдър

Усик и Бивол предричат победа на Фюри срещу Уайлдър

Усик и Бивол предричат победа на Фюри срещу Уайлдър
0

Олександър Усик и Дмитрий Бивол се доверяват на видяното в първия мач и прогнозират победа на Тайсън Фюри над Дионтей Уайлдър. Реваншът отново е в САЩ – на 22 февруари. Двамата считат, че британецът е по-добрият боксьор.

„Много харесвам Тайсън Фюри“, сподели Бивол пред ren.tv. „Той е впечатляващ. Винаги е интересно около него на ринга, прави шоу. А като боксьор е много техничен, сега се намира в добра форма и може да победи. Преди тежеше повече, но вече е готов.“

Снимка: БТА

Ето и мнението на Усик:

„Предпочитам Тайсън Фюри. Има много повече умения от Уайлдър!“

Украинската машина ще следи с особено внимание мача, защото е много вероятно да се бие с някой от двамата съвсем скоро. След като обедини световните титли в полутежка категория, Усик се качи в тежка и е готов за битки с най-големите имена.

Специалистите отчитат, че физиката му не е достатъчна за „кралската дивизия“. Ще бъде интересно да го видим срещу някой гигант измежду Фюри, Уайлдър или Антъни Джошуа.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.