Начало Бокс Фюри към Кристиано Роналдо: Приеми, че остаряваш!

Фюри към Кристиано Роналдо: Приеми, че остаряваш!

Фюри към Кристиано Роналдо: Приеми, че остаряваш!
0

Непобеденият боксьор в тежка категория и шампион на WBC – Тайсън Фюри, коментира положението с мегазвездата на футбола Кристиано Роналдо. Циганския крал заяви, че възрастта не щади никого, независимо от начина на живот.

Всичко за проблемите на Кристиано Роналдо, четете в Gol.bg

Кристиано е на 37 години, винаги е имал най-добрите лекари, най-добрите физиотерапевти, храни се по учебник. Но той вече е по „пързалката“, независимо че се е грижил толкова добре за себе си. Възрастта те застига дори и никога да не си пил алкохол или да не си имал трудности. И няма никакво значение кой си, в крайна сметка годините ще си кажат думата„, каза Фюри, цитиран от TalkSport.

Той е на мнение, че именно заради възрастта победи Владимир Кличко. Това стана през 2015 г. и след знаменития си успех, британецът се превърна в едно от най-утвърдените имена в тежка категория.

Тогава да победиш Владимир Кличко, бе все едно да изкачиш Еверест. Но той беше на 38 години, а аз с 11 години по-млад. Хората си мислеха, че ще ме размаже и ме смятаха за аутсайдер. Разликата във възрастта обаче бе в моя полза и това се оказа решаващ фактор. На 37-38 години физиката на всеки човек отслабва, без значение дали го признава или не. Или какви са мускулите му на корема„, добави Фюри.