Начало Бокс Фюри: Не ми дреме за мнението на човек с 6 последователи в Instagram (ВИДЕО)

Фюри: Не ми дреме за мнението на човек с 6 последователи в Instagram (ВИДЕО)

Фюри: Не ми дреме за мнението на човек с 6 последователи в Instagram (ВИДЕО)
0

Тайсън Фюри направи едно любопитно изказване по адрес на „хейтърите“ в социалните мрежи, след като той сам стана жертва на огромна критика в публичното пространство след двубоя си с Франсис Нгану. Той демонстрира известно помъдряване за възприятията ни върху света.

Мненията на обикновения човек или на някой крал значат нищо за мен. Не ми дреме за мнението на Стив от Стивънидж за мен. Бил от Бълби, 6 последователи в Instagram – Тайсън Фюри е скапан боксьор. Защо това да има значение за мен? Ако трябваше да слушам всичките „хейтъри“ през годините, нямаше дори да стана професионалист“, каза „Циганския крал“ в своя TikTok-акаунт.

С годините социалните мрежи наистина се превърнаха в едно токсично място, където властват негативните мнения, а скоро след това същите тези платформи се изродиха в инструменти за манипулация на масите. Наблюдава се обаче известно подобрение на интернет средата в последно време, тъй като различните апликации дават все по-голяма възможност на потребителите, за да филтрират съдържанието, което им се показва. Надяваме се, че тази тенденция ще се задълбочи, защото светът и без друго е едно достатъчно жестоко място, за да изливаме жестокост и с думи в социалните мрежи.

@tysonfury Opinions. Everyone’s Got One #EternalKing @Boxing King Media ♬ original sound – Tyson Fury