Начало Бокс Еди Хърн: Фюри блъфира, няма да има битка с Усик

Еди Хърн: Фюри блъфира, няма да има битка с Усик

Еди Хърн: Фюри блъфира, няма да има битка с Усик
0

Промоутърът Еди Хърн изрази съмнение относно двубоя между Тайсън Фюри и Олександър Усик, след като двамата публично договориха условията в последния възможен момент.

Преговорите бяха в задънена улица заради финансовото разделение и Циганския крал изпрати публичен ултиматум към Усик – украинецът да вземе само 30% или битката пропада. Шампионът на WBA, IBF и WBO обаче прие и непобедените боксьори информираха WBA, че са постигнали разбирателство.

Франк Уорън обяви датата за Фюри и Усик и добави: Тайсън е велик!

Очакваната дата за грандиозното събитие е 29 април на стадион „Уембли“, но Хърн каза пред Boxing Social, че не вярва да двубоят се състои тогава.

Ще кажа моето мнение и ако греша, всички ще го припомнят. Не, не мисля, че битката ще се състои на 29 април. Но се надявам да стане. Не вярвам, че Фюри ще има шестседмичен тренировъчен лагер за битка като тази. Но кой знае?„.

Припомняме, че Фюри обяви началото на своя тренировъчен лагер в деня, след като условията бяха договорени. Той твърди, че му трябват само шест седмици и една седмица почивка, за да се подготви за най-голямата битка в кариерата си От своя страна Усик тренира от декември.