Начало Бокс Фюри отново призова Усик да се вразуми за парите: Срещу Хъргович няма да получиш нищо

Фюри отново призова Усик да се вразуми за парите: Срещу Хъргович няма да получиш нищо

Фюри отново призова Усик да се вразуми за парите: Срещу Хъргович няма да получиш нищо
0

Тайсън Фюри отново заговори за потенциалния сблъсък с Олександър Усик, в който двамата да излъчат безспорен шампион в тежка категория. Британецът пак обърна разговора в посока парите, като обвиненията от двете страни са, че всеки е прекалено алчен и това е причината, за да не се разберат.

Ако Усик е добро малко момченце, може и да е опция, но, ако не е, той просто ще си остана поредния чужденец от средна категория, когото никой няма да помни. Ще го пребия и то без удари в трупа. Ще го нокаутирам в брадичката, ако изобщо някога стигнем до там. Ако е добро малко момченце, ще приеме малък процент от супер парите, които ще му осигури битката. Така ще е, ако иска големите пачки. Ако иска място на масата на краля, ще трябва да си поиграе с господаря“, каза „Циганския крал“ пред Sky Sports.

Украинецът защити поясите си срещу Даниел Дубоа в Полша преди по-малко от месец, докато на британеца му предстои двубой с Франсис Нгану в Саудитска Арабия.

Междувременно Филип Хъргович би следвало да е следващият задължителен претендент за титлата на IBF след успеха му срещу Демси МакКийн в Гринуич преди няколко седмици.

Може да отиде и да се бие с някой друг без да прибере нищо, както беше срещу Дубоа. Ако се бие с Хъргович, ще изкара почит нищо. А, ако избере Жан, ще спечели още по-малко“, допълни Фюри.