Начало Бокс Фюри: Сондърс ще даде урок по бокс на Канело

Фюри: Сондърс ще даде урок по бокс на Канело

Фюри: Сондърс ще даде урок по бокс на Канело
0

Тайсън Фюри е убеден в победата на сънародника си Били Джо Сондърс над лицето на бокса Саул Алварес-Канело. „Краля на циганите“ ще бъде край ъгъла на своя приятел и „ще му помогне да вдигне титлите“.

Така той се разграничава от мнението на повечето експерти, които предричат първа загуба за Сондърс при професионалистите.

„Били Джо ще му даде урок по бокс… ще шокира много хора“, Фюри сподели пред „Behind the Gloves“.

„Битката ще е много по-лесна за него отколкото хората мислят. Ще съм там и ще вдигна коланите с него, когато спечелим.“

Снимка: БГНЕС

За предаването Тайсън коментира ситуацията около Дионтей Уайлдър, който изчезна от светлините на прожекторите.

„Не харесвам Уайлдър и мисля, че той е един голям боклук. Все пак никой друг освен мен не може да го бие в тежка категория. Само аз мога да му причиня това. За мен, Дионтей ще разплаче всички останали“, заяви още британецът.

Враждата между двамата явно не е стихнала, но въпреки това тези думи по-скоро могат да бъдат приети като голям комплимент.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.