Начало Бокс Гарсия и Джервонта Дейвис с интересна засечка в нощен клуб

Гарсия и Джервонта Дейвис с интересна засечка в нощен клуб

Гарсия и Джервонта Дейвис с интересна засечка в нощен клуб
0

Настоящата 2022г. се оказа особено ползотворна откъм организиране на мечтани за феновете битки. Един двубой обаче вълнува мнозина, а неговото осъществяване, като че ли все още е далеч. Става въпрос за две от звездите на претъпканата с качествени боксьори лека категория – Райън Гарсия и Джервонта Дейвис. Въпреки това, многобройните атаки в социалните мрежи явно са прераснали в почти физически конфликт, когато двамата се засекли в нощен клуб.

Гарсия забелязъл Дейвис във въпросното заведение и веднага се отправил към него, за да му зададе директният въпрос, ще се състои ли мачът помежду им.

„Всъщност наистина видях Танк в клуба.“ разказва Гарсия.“ Той определено е тежък, тежко момче. Беше с ниско свалена качулка. Отидох до масата му и му казах „Ще направим ли битката?“. Предполагам, че това го обиди. Той стана и ме хвана за ланеца, а аз го попитах защо не ми показва уважение. Отговори ми, че няма да намеря уважение тук. Не бях особено разтревожен, защото наоколо беше пълно с охрани и знаех, че нищо няма да се случи. Той просто се правеше на тежък.“

Случката явно е продължила с намесата на мастития промоутър Ал Хеймън, който е посъветвал и двамата да прекратят разправията, за да не попречат на организацията около двубоя.

Евентуален двубой между Гарсия и Танк ще прикове вниманието на огромна фенска маса, тъй като двамата са едни от най-известните бойци в днешни дни. Без загуби, те записаха впечатляващи победи в последните си срещи. Гарсия нокаутира Хавиер Фортуна, а Дейвис приключи с един удар друг от състезателите, промотирани от Флойд Мейуедър – Роли Ромеро.

тагове: