Начало Бокс Зашеметяващ нокаут и победа за Головкин (ВИДЕО)

Зашеметяващ нокаут и победа за Головкин (ВИДЕО)

Зашеметяващ нокаут и победа за Головкин (ВИДЕО)
0

Бившият световен шампион на WBA „Super“, IBF и WBC в средна категория – Генади Головкин (39-1-1) спечели първата си среща за 2019-та.

Казахстанецът нокаутира Стив Ролс (19-1), за когото това бе първа професионална загуба между въжетата. Срещата в „Медисън Скуеър Гардън“ приключи в четвъртия рунд, но първите три части бяха доста равностойни и „GGG“ трябваше да покаже най-доброто от себе си.

Снимка: БТА (AP Photo/Mark Lennihan)

Първият рунд бе опознаващ и за двамата.

Головкин пускаше често дясната си ръка и в повечето случаи ударите му попадаха в целта, но 35-годишният канадец се държеше на ниво и отговаряше с добри удари в тялото на бившия шампион.

Вторият рунд отиде на сметката на Ролс, който успя да държи противника си на дистанция и на няколко пъти вкара мощни десни прави, които разколебаха Генади. Той обаче се завърна в третия, доминирайки близкия бой и използвайки много движение на главата и в кръста.

Тогава дойде и четвъртият рунд, когато след няколко леви прави Ролс се оказа на въжетата с високо вдигнат гард, а Головкин нямаше нужда от много време, за да вкара мощните си „чукове“, последвани от ляв овърхук в главата на Ролс. От този удар колената на Ролс омекнаха и след няколко секунди ляво кроше попадна право в брадичката му, свличайки се мигновено на земята.

Това бе първи мач за Головкин с новия си треньор Джанатан Бенкс, който замени дългогодишния наставник на „GGG“ – Абел Санчес.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.