Начало Бокс Голямото бебе: Джошуа ще се счупи като яйце

Голямото бебе: Джошуа ще се счупи като яйце

Голямото бебе: Джошуа ще се счупи като яйце
0

Джарел Милър вярва, че Антъни Джошуа ще се „счупи като яйце“, когато двамата застанат лице в лице на предварителната пресконференция за двубоя между двамата по-късно днес.

Когато двамата боксьори се срещнаха миналата година, те трябваше да бъдат разтървани, тъй като Голямото бебе започна с вербалните атаки към шампионът в тежка категория на WBA, WBO и IBF. Роденият в Бруклин Милът обеща, че ще накара Джошуа да усети териториалното му преимущество в САЩ. Това ще е първа битка за непобеденият британец отвъд Океана.

„Той знае какво го очаква, но не знам дали ще го понесе. Гарантирам ви, ще се счупи като яйце на пресконференцията. Той ще бъде тормозен. Така е в бокса, в тази игра се наранява. Няма защо да съм смирен, няма нищо добро в тази игра. Става въпрос за здрава работа и на какво си готов, за да спечелиш битката. Реалността ще излезе наяве.“, коментира Милър пред The Independent.

Предварителната пресконференция за боксовия сблъсък ще се състои в Ню Йорк.  Събитието е с начален час 20:30 ч. българско време и ще бъде отразено в Boec.BG.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.