Начало Бокс „Голямото бебе“ ще търси място в топ 10 след бой с Дионтей Уайлдър

„Голямото бебе“ ще търси място в топ 10 след бой с Дионтей Уайлдър

„Голямото бебе“ ще търси място в топ 10 след бой с Дионтей Уайлдър
0

Дионтей Уайлдър (43:3:1) се превърна в един от най-желаните съперници в тежка категория, след като дълги години бе считан за един от най-опасните бойци изобщо в историята на дивизията. Този път Джаред Андерсън (16:0) е решил да потърси място в топ 10, като стъпи върху плещите на „Бронзовия бомбардировач“.

Мисля, че се развивам доста добре и сега идва ред на следващия. Планът ми е да парите, които изкарам от бокса, да започнат да работят за мен след това. Израснах с нюх към бизнеса. Искам да работя без да ми се налага да полагам физически усилия. Планирам да изкарам колкото се може повече пари. Продавам се доста добре. Винаги стоя зад думите си. Харесва ми да съм шоумен, когато се запътвам към ринга, а вътре в него да се захвана за работа“, коментира „Голямото бебе“ пред Boxing Scene в часовете преди срещата си с Риад Мери (32:2) в Тексас.

Промоутърът му – Боб Аръм, вече е начертал план за него към световните титли. Той възнамерява да го изправи срещу Дионтей Уайлдър, Джоузеф Паркър, Жилей Жан и Джо Джойс до края на 2025 г., след което иска да го види на върха в дивизията до 2026 г.

Готов съм още утре. Уважавам Дионтей. Смятам, че той притежава страхотен удар. Но не може да ме победи. Ще кажа само толкова. Аз съм прекалено завършен боксьор и затова ще го победя със стил“, заяви още Андерсън.

Уайлдър едва тази седмица реши да се завърне към тренировките, след като имаше нужда от физическо и психическо възстановяване от загубата срещу Паркър в края на декември. 38-годишният бивш шампион на WBC е изправен пред повратен момент в кариерата си, защото мнозина вече призоваха той да се пенсионира и надали ще останат много негови поддръжници, ако допусне още една загуба в рамките на настоящата година.