Начало Бокс Грандиозно! Фюри, Уайлдър, Усик и Джошуа се бият на един ринг в една и съща нощ

Грандиозно! Фюри, Уайлдър, Усик и Джошуа се бият на един ринг в една и съща нощ

Грандиозно! Фюри, Уайлдър, Усик и Джошуа се бият на един ринг в една и съща нощ
0

Саудитска Арабия може да бъде домакин на велика боксова нощ в тежка категория в недалечно бъдеще, твърди журналистът Саймън Джордан от talkSPORT.

Близкият изток има голям интерес към организирането на най-големите битки, които спортът може да предложи, а Саудитска Арабия беше спомената като потенциално място за Тайсън Фюри да се изправи срещу Олександър Усик в очакван с огромен интерес сблъсък.

Въпреки провала на тези преговори, докладите сочат, че Кралството все още е в играта за предстоящата зима и ако двамата боксьори запазят своите колани, има много реален шанс това да стане факт.

Усик: Веднъж предупредих Фюри, вторият път му казах „довиждане“

Интересното е, че като „подгряващ“ мач за култовия сблъсък е планиран друг страхотен екшън – бой между Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър. Джошуа допусна две загуби от Усик, а Уайлдър има две поражения от Фюри. Говорейки в своя подкаст Talk Boxing, водещият разкри слуховете.

Исках да говоря за пейзажа на това, което вероятно ще се случи в тежка категория. Защото се случват много неща… Има едно продължително наблюдение и, предполагам, слух, че в Близкия изток се организират поредица от битки, които включват Фюри, Усик, Джошуа и Уайлдър“, започна Саймън Джордан.

Провеждат се три двубоя, които са Фюри срещу Усик, Уайлдър срещу Джошуа и двамата победители от тези двубои се срещат отново в Близкия изток за крайната битка. Това ще съответства на динамиката на причините Антъни Джошуа да не се бие до декември”, допълни той.

Твърди се, че арабите са готови да извадят невероятните 200 милиона щатски долара, за да организират уникалното шоу през декември.