Начало Бокс Грузински боксьор се нахвърли върху рефер след двубой (ВИДЕО)

Грузински боксьор се нахвърли върху рефер след двубой (ВИДЕО)

Грузински боксьор се нахвърли върху рефер след двубой (ВИДЕО)
0

2022 година току-що настъпи, но светът на спорта вече не спи. В Холивуд (Флорида, САЩ) приключи турнир по професионален бокс, по време на който на ринга се появиха няколко изключителни боксьори, включително Луис Ортис, Чарлз Мартин, Франк Санчес и Джералд Вашингтон.

В ранните предварителни срещи се състоя дуел с участието на обещаващия украински боксьор в тежка категория Виктор Вихрис, когото мениджърите му дори сравняват с Олександър Усик. Съперникът на боксьора с прякор Фауст беше опитният грузинец Яго Киладзе, който имаше 4 пъти повече професионални битки от Виктор.

Още в първата минута изглеждаше, че Киладзе няма да издържи битката. Украинецът му нанесе два нокдауна, а от своя страна претърпя три. През втората част удър на Вихрис нацели силно грузинеца, което накара съдията реши да спре битката, присъждайки победата на Вихрис.

Възмущението на грузинския боксьор нямаше граница. Яго се нахвърли върху съдията и го удари с ръкавицата в гърдите. Той очевидно не очакваше това и възмутено възкликна: „Какво ти е, пич?“, след което изпрати Киладзе в ъгъла.

Като цяло битката се оказа страхотна. Пет нокдауна в два рунда и атака срещу рефер, са шокиращо начало на годината.