Начало Бокс Гвоздик е побеждавал Бетербиев до рунд №10

Гвоздик е побеждавал Бетербиев до рунд №10

Гвоздик е побеждавал Бетербиев до рунд №10
0

Съдийските карти показват любопитна подробност след обединителния мач между Артур Бетербиев и Олександър Гвоздик. Дагестанецът нокаутира украинеца в 10-ия рунд, а до началото на тази злополучна за Гвоздик част, той е бил напред в резултата.

Двама от арбитрите дават победата именно на него – 87-84 и 86-85. Третият рефер пък е на противоположното мнение, 87-83 за Бетербиев.

Дагестанецът беше пласирал повече и по-силни удари, но Олександър показа по-интересни и технични комбинации. Големият проблем при него беше, че не разпредели добре силите си и след 7-8 рунд започна да се задъхва. Артур Бетербиев бе по-търпеливият боксьор от двамата, което в крайна сметка му се отплати.

Решителният момент в сблъсъка бе един силен удар в тялото на Гвоздик, след който той така и не успя да се възстанови. В 10-ата част балансът му беше трайно нарушен, което доведе до нокдауни, а съдията прекрати боя.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.