Начало Бокс Как Джошуа тренира вкъщи за Кубрат?
0

Как Джошуа тренира вкъщи за Кубрат?

Как Джошуа тренира вкъщи за Кубрат?
0

Боксовата суперзвезда Антъни Джошуа е поставен в едни и същи условия с всички и спазва домашна карантина заради разпространението на коронавируса.

Това обаче не пречи на британския шампион да продължава да тренира, тъй като му предстои мач за защита на титлите срещу Кубрат Пулев. Както боксьорът ни се готви за мача, така и Джошуа не е изоставил тренировките заради извънредната ситуация. И, макар все още да има неяснота около провеждането на двубоя, който първо беше насрочен за 20 юни, а след това – за 25 юли, треньорът на Ей Джей Робърт Маккракън разкри как протичат тренировките на звездата в домашни условия.

„Говорих с него тази седмица. Стои си у дома и се опитва да се поддържа във форма вкъщи. Малко стречинг, различни комбинации и бокс със сянка. Той е в същата лодка, в която са всички хора. Светът е на пауза в момента. Предположението ми е, а то е само предположение, че ще мине поне още един месец преди карантината да приключи. Струва ми се малко вероятно, обаче. Светът ще трябва да се върне към нормалното си съществуване“, каза Маккракън.