Начало Бокс Обмислят нова дата за Джошуа – Пулев
0

Обмислят нова дата за Джошуа – Пулев

Обмислят нова дата за Джошуа – Пулев
0

Сблъсъкът между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за световните титли на британеца може да бъде насрочен за друга дата, призна промоутърът на шампиона Еди Хърн.

Агента заяви, че към момента 20 юни остава датата на провеждане на мача, като домакин ще бъде стадионът на футболния Тотнъм, но това може да се промени заради временното спиране на Висшата лига. Футболът на Острова, както и почти всички останали спортове, са „замразени“ заради коронавируса, като в момента се обсъжда дали да бъде подновено първенството и кога да се играят мачовете. Ако се наложи да се играе елитен футбол през лятото в Англия, то има голяма вероятност Джошуа – Пулев да бъде насрочен за друга дата.

„Имаме потенциална дата през юли, но към момента се надяваме двубоят да си остане на 20 юни. Имаме една и съща стратегия за справяне със ситуацията. Определено решението дали Висшата лига ще се доиграе ще бъде от голямо значение за много спортове. Ще се правят планове за нови дати и мачове, със сигурност“, заяви Хърн пред „Скай Спортс“.