Начало Бокс Кале Зауерланд: Кубрат Пулев донесе 150 шота текила, няма втори като него

Кале Зауерланд: Кубрат Пулев донесе 150 шота текила, няма втори като него

Кале Зауерланд: Кубрат Пулев донесе 150 шота текила, няма втори като него
0

Боксовият промоутър Кале Зауерланд разказа любопитна случка от времето, когато промотираше битките на най-добрия роден професионален боксьор Кубрат Пулев.

През миналото десетилетие „Кобрата“ бе най-важният състезател в отбора на братята Зауерланд. Заедно с тях, Пулев се превърна в двукратен претендент за световната титла в тежка категория.

Германецът разкри интересна история от близкото минало с дейното участие именно на Пулев, който е демонстрирал нагледно две основни български черти – гостоприемство и заигравка с алкохолните напитки.

„За мен беше чест да работя с Кубрат“, заяви Зауерланд.

„Една от най-незабравимите ми вечери в целия ми живот бе именно с него.

„Бяхме на конвенция на Световната боксова асоциация в София. Кубрат е абсолютен ненормалник, няма друг като него. Изключително добър и приятен човек в същото време.

lap.bg

„На събитието имаше много боксови хора от цял свят. Кубрат дойде при мен и ми каза „Тази вечер ще пием“. След което отиде до бара и след малко се върна с 150 шота текила, докато аз си пиех бирата. Буквално! Преди да кажа каквото и да е, той вече бе обърнал три шота“, добавя с усмивка на лице Кале.

„Сега вече не мога така. Вече съм баща на две деца, тренирам шест пъти в седмицата и работя всеки ден. Правилото „Работи здраво и се забавлявай още по-здраво“ вече не важи за мен“, разкрива още промоутърът.