Начало Бокс „Канело“ иска обратно при Еди Хърн, след като PBC не успява да му уреди желаните битки

„Канело“ иска обратно при Еди Хърн, след като PBC не успява да му уреди желаните битки

„Канело“ иска обратно при Еди Хърн, след като PBC не успява да му уреди желаните битки
0

Саул Алварез изненадващо е напът да остане без съперник за месец май, когато по традиция се качва на боксовия ринг, защото желаните от него опоненти не могат да стигнат споразумение с промоутърската компания PBC, която менажира срещите му. Салвадор Родригез съобщи, че това е дало основание на „Канело“, за да потърси отново помощта на Еди Хърн и Matchroom Boxing.

От няколко месеца насам се твърди, че Алварез е в преговори с Давид Бенавидез, Терънс Крауфорд и Джърмал Чарло, но без реален резултат. Изглежда това започва да гневи мексиканската суперзвезда, защото той рискува да излезе от ритъма, който го превърна в безспорен шампион в няколко различни теглови дивизии.

Саул „Канело“ Алварез ще се качи на ринга на 4 май

Matchroom от своя страна може да му гарантира сблъсък с две от големите си имена в суперсредна категория – Джайме Мунгуя и Едгар Берланга.

27-годишният Мунгуя е считан за един от малцината в момента, които биха могли да предложат реално предизвикателство за „Канело“. Потенциалният двубой помежду им дори може да се превърне в битката на века за мексиканския бокс, защото единият е от Гуадалахара, а другият от Тихуана.

Саул Алварез вече обяви, че е запазил датата 4 май за следващото си излизане на голямата сцена, но с наближаването на деня рискът от пропадане се повишава, защото все още нямаме договорен опонент.