Начало Бокс Еди Хърн намери кой да прекрати кариерата на Джейк Пол
0

Еди Хърн намери кой да прекрати кариерата на Джейк Пол

Еди Хърн намери кой да прекрати кариерата на Джейк Пол
0

Еди Хърн намери много бързо и ефикасно боксьор, който да заеме мястото на Томи Пол в битката с Джейк Пол. Промоутърът предложи вместо 24-годишния брат на Тайсън Фюри, на ринга да се качи Чийвън Кларк.

Британецът е участник на Игрите в Токио, а от края на миналата година проведе два мача на професионалния ринг, в които постигна 2 победи. Според Хърн, той е напълно подготвен, за да сложи край на боксовата кариера на Джейк Пол, при това насред САЩ.

Припомняме, че Томи Фюри не може да пътува до Америка заради визови проблеми. Той трябва да разреши спора си с влогъра на 20 август в „Медисън Скуеър Гардън“, като двамата с Пол са в много обтегнати отношения от близо 2 години.

Еди Хърн, паспортът ми е готов“, написа Кларк в социалните мрежи, когато разбра, че може да се намести в обувките на Томи Фюри. Отговорът на Джейк Пол все още се очаква. Влогърът твърди, че мач с по-малкия от фамилия Фюри ще генерира приходи от поне 15 милиона долара в САЩ и няма желание да мести срещата в Лондон, където те биха били значително по-малко. Дали обаче ще се съгласи да се бие с Кларк?