Начало Бокс Канело отсвири Головкин за трети мач
0

Канело отсвири Головкин за трети мач

Канело отсвири Головкин за трети мач
0

Саул “Канело” Алварес няма намерение да се изправя за трети път срещу Генадий Головкин, за огромно съжаление на феновете.

В предишните два двубоя помежду си те завършиха първо с противоречиво равенство, въпреки преимуществото на Головкин, и след това – с победа на Алварес. Двата сблъсъка бяха в средна категория, като именно тя е причината третият мач да е далеч от реализиране. Алварес и треньорът Еди Рейносо му обявиха, че не възнамеряват той да се бие отново в тази дивизия, а да продължи да участва в супер средна и след мача си с Калъм Смит на 19 декември.

“Доволни сме от това голямо предизвикателство, а да спечелим ще е само началото на обединяването на всички пояси в категорията. Калъм Смит е един от най-добрите в супер средна. Спечели Световните супер серии. Ако вярваш, че си най-добрият, трябва да го покажеш в мачове срещу най-добрите. Затова избрахме мач със Смит, а не някой от другите боксьори, които нямат същото ниво на успех”, обясни Еди Рейносо.

Снимка: БТА

“Всички знаем, че единственият мач, който Головкин желае, може би за да се пенсионира, е срещу мен. Преди пандемията преговаряхме, говорихме да направим мач тази година, но, за съжаление, ситуацията не го позволи и отменихме двубоя. Сега най-важното е да следваме целите си. Първо е Калъм Смит и, както каза ЕДи, искаме да обединим всички титли в супер средна категория и да продължим да пишем история. Ще видим за Головкин някой друг път”, добави “Канело”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.