Начало Бокс Карл Фроч към Фюри: Приятелю, стегни се, ставаш за смях

Карл Фроч към Фюри: Приятелю, стегни се, ставаш за смях

Карл Фроч към Фюри: Приятелю, стегни се, ставаш за смях
0

Британският бивш световен шампион в супер средна категория Карл Фроч разкритикува своя сънародник и настоящ носител на титлата на WBC в тежка категория Тайсън Фюри (33-0-1, 24 KO), след като той твърди, че е изпратил договор на Антъни Джошуа (25-3, 22 KO) за септемврийски бой и приканени Ей Джей и екипът му да се съгласят.

Фроч настойчиво съветва Фюри най-после да разбере какво наистина иска, защото в противен случай ще става все по-често обект на всеобщ присмех.

Фюри официално обяви, че води преговори с Джошуа

Започвам да се смея„, призна Карл, говорейки в канала си в YouTube. „С Фюри сме добри приятели, много го уважавам, той е страхотен боец. Но сега всичко това вече стигна дотам, че започнах да се отегчавам от неговите лудории„.

Еди Хърн отрече, но той твърди, че е изпратил договора на Джошуа и казва „нека се бием“. Не можем просто да се върви по нагласата на с Тайсън с неговото: „Изпратих договор, искам да се бия с някого, нека го направим“, защото е нереалистично. Тайсън се обади на 7 души през последните 18 месеца и нито една от тези битки не се осъществи. Тайсън, време е да се справиш със себе си. Не съм впечатлен, приятелю. Трябва да се справиш с това. Остави промоутърите да си свършат работата, нека се срещнат и да уредят нещата„, добави той.