Начало Бокс Усик: Фюри се страхува от мен

Усик: Фюри се страхува от мен

Усик: Фюри се страхува от мен
0

Обединеният шампион в тежка категория Олександър Усик беше силно изненадан от думите на Тайсън Фюри, който смята, че е много по-класен боксьор от него.

„Циганския крал“ се би за последно през април, когато нокаутира Дилиън Уайт, а в последствие обяви оттеглянето си от спорта. Не бяха малко тези, които не повярваха на шампиона и се надяваха той да се бие поне още един мач – срещу победителя от Усик-Джошуа 2. Това е и желанието на Усик.

„С помощта на Господ, ще се случи.“ заяви той.“Тайсън казва, че не иска да се бие с мен, понеже не съм на неговото ниво. Това е, защото се страхува от мен.“

Украинецът не спести коментар и за обявената от Фюри желана сума за завръщането му. Той поиска 500млн$ за да се бие още веднъж.

„Трябва да се шегува.“ каза Усик. „Кой ще му даде 500млн.? Аз също ги искам и какво?“

Преди Фюри обаче на Усик му предстои реванш с Ей Джей, който е решен да победи на всяка цена. Великобританецът направи и доста промени в лагера си, разделяйки се с главния си треньор. Запитан дали това ще има някакво значение за развръзката на двубоя, Усик беше лаконичен:

„Не е моя работа как тренира Антъни. За мен е важно какво правя аз. Как тренирам, как ям, какво правя за семейството и страната си, не мисля за Антъни.“