Начало ММА Хабиб поиска мач с… Майкъл Джордан
0

Хабиб поиска мач с… Майкъл Джордан

Хабиб поиска мач с… Майкъл Джордан
0

Хабиб Нурмагомедов би искал да се изправи срещу Майкъл Джордан в октагона. Това обяви самият той, когато бе попитан коя би била известната личност, срещу която да се върне обратно в клетката.

Орела“ се оттегли непобеден от UFC, където спечели световната титла в лека категория. Дагестанецът постигна 29 поредни победи, като даде обещание на майка си, че няма да закръгли цифрата на 30, а ще спре преди това.

Запитан обаче, би ли направил изключение, за да се върне срещу някое известно име, което е от друг спорт или шоубизнеса, Хабиб сюрпризира с отговора си.

Майкъл Джордан. Искате ли да знаете защо? Защото мисля, че мога да го приземя и да го поваля!“, споделя с усмивка Нурмагомедов.

Като се замислим, отговорът му може и да не е толкова изненадващ. В кариерата си в НБА Джордан така и не бе приземен от никой. Той спечели 6 титли с екипа на Чикаго в рамките на 8 сезона, както и два олимпийски златни медала. Прякорът му „Въздушния“ пък е точно причината Хабиб да вярва, че именно той може да е първият човек, приземил Майкъл Джордан…