Начало Бокс Уайлдър: Без мен боксът е скучен
0

Уайлдър: Без мен боксът е скучен

Уайлдър: Без мен боксът е скучен
0

Бившият световен шампион на WBC Дионтей Уайлдър продължава да не дава категоричен отговор дали ще се завърне на ринга. „Бронзовият бомбардировач“ не се е боксирал от загубата от Тайсън Фюри на 9 октомври миналата година. Нещо повече – няма кадри той да се е връщал в тренировъчната зала. Въпреки това, слуховете, че 36-годишният американец отново ще атакува трона в тежка категория, продължават да витаят из въздуха.

Той самият също дава такива наченки, но без да конкретизира. „Определено обмислям да се завърна. Опитваме се да изчистим нещата, да си избистрим програмата. Може да подновя кариерата си, така е. Защото боксът без мен е скучен, вижда се от всички. Дори феновете не спират да ми пишат в тази посока“, споделя Уайлдър.

Дионтей е категоричен, че ако се върне, няма да е за пари. „Финансовата страна е забравена. Подсигурил съм мен и семейството ми до живот. Уредени сме. Ако го направя, ще е заради тръпката, заради желанието. В момента се радвам на свободното си време със семейството, каквото нямах преди“, каза още бившият шампион.