Начало Бокс РУНД ПО РУНД: Тайсън Фюри срещу Дионтей Уайлдър
0

РУНД ПО РУНД: Тайсън Фюри срещу Дионтей Уайлдър

РУНД ПО РУНД: Тайсън Фюри срещу Дионтей Уайлдър
0

Тайсън Фюри ни показа, че не бяга от битки и е готов да брани своето. Сега „Циганския крал“ предстои да срещне за трети път в кариерата си човекът, който го прати два пъти на пода и единствен до момента успя да го притисне до въжетата, макар и стигайки само до равенство – Дионтей Уайлдър. Ще успее ли британецът да защити пояса на WBC, или ще видим нов обрат в тази, вече превърнала се в класика, битка? Трилогията ни очаква, а всички фенове на бокса нямаме търпение да видим на какво са способни двамата, за да пречупят волята на противника.

Двамата ще се изправят един срещу друг в Лас Вегас“ в неделя, 10-ти октомври, около 6:00 ч. (българско време). Сблъсъкът е много повече от просто поредния мач за световна титла в тежка категория. Той е за чест, чиста мъжка чест!

7:40 НОКАУТ! ФЮРИ ПУСНА СТРАХОТЕН ДЕСЕН И ДОВЪРШИ УАЙЛДЪР! АМЕРИКАНЕЦЪТ ЦЕЛИЯТ Е В КРЪВ, ОТ ЪГЪЛЪТ МУ СЕ ОПИТВАТ ДА ГО СВЕСТЯТ!

7:38 УАЙЛДЪР Е НА ЗЕМЯТА! Американецът пое много тежко дясно кроше и бе пратен в нокдаун. При оставаща минута той успя да оцелее и дори в последните десет секунди нанесе тежки удари на съперника. Фюри свали ръцете долу и се опита да приключи всичко, а така пое сериозен риск.

7:34 Деветият рунд също отива на сметката на шампиона. В него той изпита един леко критичен момент, но успя хитро бързо да се прилепи към съперника и така не беше разклатен. За сметка на това пусна още куп точни удари.

7:30 Продължава агонията на американеца. Фюри заби няколко много тежки комбинации и надмощието му е все по-очевидно. Ударите на американеца увисват и не попадат в целта, а след всяка следваща минута той отнася все повече чисти попадения.

7:26 Страхотна атака от Фюри, който отново разклати здраво съперника с тежките си удари. Ситуацията при претендента става критична. Наложи се да държи в клинч последните секунди, за да остане на крака. Лекар проверява каква е ситуацията при него.

7:22 Шестата порция от три минути премина през доминация на Тайсън Фюри, който продължава умело да натиска съперника си в клинчовете и да го изморява. Откроихме няколко интересни комбинации в рунда, а Уайлдър изглежда все по-изтощен и отчаян. Няма и помен от играта преди няколко минути.

7:18 Петият рунд мина без нокдауни, като двамата започнаха да си дават сметка, че вероятно следващият по-тежък удар в мача ще е последният. Предимството в рунда беше за Фюри, който обаче е много обран в действията си.

7:14 ФЮРИ Е НА ЗЕМЯТА! ДВА ПЪТИ! Красотата на бокса в четвъртите три минути. Уайлдър едвам се събра, но за такъв велик нокаутьор е важно просто да пусне един удар. Немислим обрат на събията и след шеметна атака на американеца шампионът се озова на колене. В последните секунди хищникът се хвърля да разкъса жертвата си и го прати отново на земята. Гонгът спаси този път британеца.

7:10 УАЙЛДЪР ПАДА В НОКДАУН! Шеметна размяна в средата на Рунд №3, което естествено влиза напълно в плановете на шампиона. Американецът се подведе по неговата игра и отнесе здрав пердах. Видимо неадекватен Дионтей беше спасен от гонга за края на частта.

7:06 Отново пасивност и от двамата. Работи се в клинча по 4-5 секунди и съдията не бърза да направи забележка. Силни удари на Уайлдър в края на втория рунд, а преди това и той получи едно здраво попадение.

7:02 Уайлдър е по-активен в началото. Пласира няколко удара в тялото, Фюри не пуска удар през първата половина на рунда. Добър десен прав на американеца минута преди края. Шеметни последни 40 секунди, сериозна размяна, след която Дионтей отнесе здрав десен прав.

6:52 Спартанският лидер Леонид – Тайсън Фюри, излиза да защитава пояса си на AC/DC.

6:48 Уайлдър излиза с живо изпълнение на доста спорен рапър, който трудно успява да нацели думите на собствената си песен, очевидно при изпълнение на плейбек. Любопитна маска и екипировка от претендента.

6:40 Фюри загрява на лапите, къде обаче е Дионтей?

6:36 Появи се информация, че забавянето е заради проблем с ръкавиците на Уайлдър.

6:30 Последният обединил всички колани при тежките – Ленъкс Люис, е коментатор край ринга. От две десетилетия никой не е успявал да унифицира титлите в тежка категория.

6:26 Изпълнения на двата химна.

6:17 Почти всички знаем коя песен звучи! Ако вие не сте чели историята за боксовия химн, който предвещава последния бой за вечерта, бързо поправете грешката си.

6:13 Победа за кубинеца Франк Санчес, съдиите са единодушни. Време е за главното събитие на вечерта!

6:05 Интересно върви подгряващият мач – Санчес и Аджагба дават всичко от себе си да бъдат забелязани пред 15-хилядната публика в Лас Вегас. Влизаме в последния 10-и рунд на сблъсъка.

5:47 Звездно присъствие по трибуните. Камерите ни показват редица видни личности в света на бокса – Шон Портър, Раян Гарсия, боксовото величие Шакил О’Нийл също ще гледа на живо мача.

5:45 Фюри вече се подготвя за големия мач в своята съблекалня.

Човек от щаба на Уайлдър следи дали всичко е наред с ръкавиците на британеца, в предишния мач имаше претенции именно към това.

5:21 Претендентът е в залата.

Актуални коефициенти за боксовия мач можете да намерите на sesame.bg.