Начало Бокс Кати Тейлър приветства по-дългите рундове за боя си с Аманда Серано

Кати Тейлър приветства по-дългите рундове за боя си с Аманда Серано

Кати Тейлър приветства по-дългите рундове за боя си с Аманда Серано
0

Кати Тейлър и Аманда Серано изглежда правят планове за реванш през 2024 г., когато се обмисля промяна на регламента за провеждане на шампионските битки при дамите. Рундовете тогава се обмисля да станат 12, а продължителността им да се увеличи на 3 минути, както е при мъжете. Ирландката приветства подобна корекция, макар да се намира в края на своята кариера.

Смятам, че по-дългите рундове са от полза на боксьорите, вярвате или не. Триминутните рундове са перфектни за мен. Ако иска да го направим, нека бъде така“, каза безспорната шампионка в суперлека категория, цитирана от MVP Updates.

Двете вече се срещнаха през април 2022 г., когато Тейлър стигна до неединодушно съдийско решение в Ню Йорк. Мнозина обаче останаха разочаровани от качеството на битката им, така че евентуален реванш би могъл да поправи тази несправедливост.

Преди това Кати Тейлър ще трябва да се изправи повторно срещу Шантел Камерън в Дъблин на 25 ноември. Тя ще се опита да изчисти името си, тъй като именно британката ѝ нанесе първата кариерна загуба по-рано тази година.