Начало Бокс Кийт Търман с най-ниско тегло от 2009-та насам (ВИДЕО)

Кийт Търман с най-ниско тегло от 2009-та насам (ВИДЕО)

Кийт Търман с най-ниско тегло от 2009-та насам (ВИДЕО)
0

Бившият световен шампион в полусредна категория – Кийт Търман, изглеждаше доста изпилен и дори хърбав преди завръщането си на ринга този уикенд.

През изминалта нощ американецът и неговият следващ противник Марио Бариош се справиха със задължителния им кантар, като и двамата успяха да влезнат в лимита на полусредната дивизия.

33-годишният Търман и 26-годишният Бариош ще се изправят един срещу друг в ранните часове на неделя (бъгларско време), оглавявайки галавечер в Лас Вегас, САЩ.

Кийт закова кантара на 65.9 кг, което е второто му най-ниско тегло в профи кариерата му. Търман е бил по-лек само един път през 2009-та, когато показва лично тегло от 65.4 кг.

Бариош, който има сериозно предимство в разтега и ръста, бе с 400 грама по-тежък – 66.3 кг. Това ще е дебют за него в тази категория, като досега той се състезаваше в лека и супер лека дивизия.

Търман не се е бил от лятото на 2019-та, когато загуби световната си титла от Мани Пакиао. Бариош също загуби последния си двубой, но той бе далеч по-скоро. През миналото лято той отстъпи на Джервонта Дейвис чрез технически нокаут.