Начало Бокс Клариса Шийлдс е недосегаема в още една категория

Клариса Шийлдс е недосегаема в още една категория

Клариса Шийлдс е недосегаема в още една категория
0

Клариса Шийлдс е неуспорима световна шампионка в още една категория. Доминаторката на женския бокс прибави титлите в полусредна към отлиячията си в средната дивизия. Подобно нещо се случва за първи път в историята на бокса.

Шийлдс победи Мари-Ив Дикар във Флинт, Мичиган (САЩ), с единодушно съдийско решение.

И тримата рефери посочиха в картите си 100-90 в нейна полза.

„Не изглежда реално да съм унифициран шампион в още една категория. Това е епично“, заяви щастливата Клариса след победата си.

„Опитах се да завърша с нокаут мача. Това е нещото, което исках най-силно, но и така съм щастлива. Нямах достатъчно време.“

Шийлдс поведе историческото първо PPV платено събитие с изцяло женска бойна карта.

Тя засилваше сериозно темпото в последните секунди на всеки от 10-е рунда и го завършваше с тежко попадение.

„Пакиао кой? Канело кой? Това е Клариса Шийлдс“, смее се шампионката. „Два пъти неуспорима. Когато някой друг го направи, обадете ми се. Време е за още постижения!“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.