Начало Бокс Кобрата: Джени се присъедини към празненствата след победата

Кобрата: Джени се присъедини към празненствата след победата

Кобрата: Джени се присъедини към празненствата след победата
0

В еуфорията си след победата с нокаут над Богдан Дину – Кубрат Пулев целуна репортерката Джени Суши (Дженифър Равало). Водещите медии в САЩ и Европа побързаха да осъдят постъпката му, а някои фенове на бокса сериозно се застъпиха за журналистката. Чуха се мнения, че това е сексуален тормоз.

Нейните работодатели от „Vegas Sports Daily“ дори обявиха, че започват разследване на странната ситуация. Кобрата също не запази мълчание.

Ето какво сподели най-добрият ни боксьор в социалните мрежи:

„Може да сте видяли мой клип след победата ми в неделя, на който целувам жена репортер в края на интервю. Всъщност Джени ми е приятелка и след интервюто аз бях толкова въодушевен, че я целунах. По-късно тази нощ тя се присъедини към мен и приятелите ми в празненствата по случай победата. На видеото след целувката и двамата се засмяхме и благодарихме един на друг. Няма нищо повече от това“, написа Кубрат Пулев.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.