Начало Бокс Работодателите на Суши разследват поведението на Кубрат Пулев

Работодателите на Суши разследват поведението на Кубрат Пулев

Работодателите на Суши разследват поведението на Кубрат Пулев
0

Работодателите на Дженифър Суши – „Vegas Sports Daily“, публикуваха официално становище за целувката на Кубрат Пулев. Българският боксьор сграбчи репортерката след победата над Богдан Дину с нокаут в неделя сутрин.

Стана ясно, че е започнало да тече разследване на ситуацията:

„Добро утро,  днес на 23 март, 2019 година след мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници в лицето на Джени Суши е станала жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев. В момент, в който тя се опитвала да проведе интервю с него след срещата“, започва официалното  съобщение на сайта „vegassportsdaily.com“.

„Работим неспирно с Джени Суши и екипа на Кубрат Пулев за разследване на въпроса и да предприемем правилните стъпки и действия след това злощастно събитие.“

„Искаме да стане ясно, че Vegas Sport Daily цени безопасността и благосъстоянието на нашите сътрудници повече от всякакви рейтинги, кликове и печалби. Гордеем се, че предоставяме платформа на нашите журналисти, които споделят същата любов към спорта и качественото съдържание”, продължава становището.

„Това, което се случи на г-жа Суши бе напълно неоправдано и ние споделяме нейния шок, болка и възмущение. Второ – Vegas Sports Daily се гордее, че е платформа, която защитава и оценява жените и техния принос към публикациите ни и самата спортна индустрия. Искаме да бъдем ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват техните задължения, без злоупотреби и тормоз на работното място.“

„Г-жа Суши е ценен член на нашия екип и не одобряваме нарушаването на личното пространство на нашите служители по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад г-жа Суши, докато се опитваме да разрешим този въпрос. Ще оповестим допълнителни детайли, когато ги разкрием”.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.