Начало Бокс Гала на Пулеви другото лято във Варна или Бургас

Гала на Пулеви другото лято във Варна или Бургас

Гала на Пулеви другото лято във Варна или Бургас
0

Някоя от морските ни перли Варна и Бургас може да се окаже домакин на боксова гала с участието на Кубрат и Тервел Пулеви догодина. Това разкри Кобрата в интервю пред БНТ.

„Говорили сме с телевизиите, те са готови за две-три боксови гали. Следващата няма как да е в България, защото ще трябва да се изправя срещу друг противник, но е въпрос на преговори. Лятото може и във Варна или Бургас. София не е България, за нас е хубаво да организираме галавечери и в други градове. Виждате, прави се зала в Бургас, в Пловдив има, във Варна залата не е нова, но пък е много красива“, заяви Кобрата.

Най-добрият ни професионален боксьор подчертава, че следващият му мач няма да бъде в България. Почти сигурно той ще се проведе в Чикаго. 37-годишният Пулев е официален претендент на Международната боксова федерация (IBF) за пояса на Антъни Джошуа, но ще се бие с друг противник – преди да излезе на ринга с хегемона в тежка категория.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.