Начало ММА Треньорът на Конър: Момчетата на Хабиб извършиха престъпление, сгреших с подготовката
0

Треньорът на Конър: Момчетата на Хабиб извършиха престъпление, сгреших с подготовката

Треньорът на Конър: Момчетата на Хабиб извършиха престъпление, сгреших с подготовката
0

Треньорът на Конър Макгрегър – Джон Канава, коментира надълго загубата на ирландеца от Хабиб Нурмагомедов и инцидентите след края на мача. Дагестанецът надделя в четвърти рунд, а веднага след това скочи в публиката, за да се бие с хора на Конър. В същото време мъже от щаба на Нурмагомедов влязоха в клетката и атакуваха Макгрегър.

“ За мен, фактът, че Хабиб напусна октагона, бе маловажен. Той скочи долу, бутна Дилън. Дилън бутна него – и всичко приключи. Онова, което направиха другите момчета, беше много по-възмутително, защото Конър беше провел много тежка битка, а един от тях го удари отзад в главата.

Ето какво мисля за онези момчета, които влязоха в октагона. Те не участваха в битката, това беше между Конор и Хабиб. Така че онова, което направиха беше буквално престъпление“, коментира Кавана.

„Реванш? Мисля, че всичко зависи от Конър. След битката разменихме няколко съобщения, но не сме се виждали лично. Когато го видя, ще говорим. Ще го попитам каква е неговата мотивация, ще разбера колко много иска да го направи и колко още битки иска да проведе. Струва ми се, че докато изучавах стила на Хабиб в подготовката на Конър, се съсредоточих твърде много върху защитата. Мислех повече за това как да не загубим, отколкото за това как да победим. Направих грешка и ако има реванш, ще променя всичко радикално.

Има една стара поговорка: трудно е да станеш и да отидеш да тичаш, когато спиш в копринена пижама. MMA е много, много труден спорт, тренировките са изключително изтощителна, а той чака второ дете. Има ли още желание?“, продължи специалистът.