Начало Бокс Кобрата преговаря за мач с Тайсън Фюри
0

Кобрата преговаря за мач с Тайсън Фюри

Кобрата преговаря за мач с Тайсън Фюри
0

Кубрат Пулев може да получи изненадващ трети шанс за световната титла. Кобрата обяви, че води преговори за битка с шампиона на WBC Тайсън Фюри! До сензационната развръзка е на път да се стигне след провала на разговорите между „Циганския крал“ и Антъни Джошуа за организиране на Битка на Британия

Ще направим нов мач. Надявам се сега с Тайсън Фюри да стане мач. Това ще бъде доста по-смислено и много по-ефективно“, заяви изненадващо Кубрат Пулев пред БНТ.

Кобрата каза още, че се водят преговори и с британеца Дерек Чисора за трети мач между двамата. „Той не е единственият боксьор, бил съм го. Колко пъти да го бия вече? И последния път го бих, но сега така прецениха, вдигнаха неговата ръка, аз съм доволен винаги от себе си“, каза още българинът.

Братът на Кубрат, Тервел Пулев пък сподели, че до края на годината ще има още един бой на професионалния ринг. Очаква се срещата да бъде насрочена за декември. „Ако ме питате за противник и за място, още не мога да ви кажа, но когато се изясни, ще го обявим“, каза бронзовият медалист от Игрите в Лондон 2012.

Братята Пулеви проведоха среща със студенти в Икономическия университет във Варна. Темата на дискусията беше за мотивацията и дисциплината на ринга и извън него.