Начало Бокс Кобрата: Вкарах повече чисти удари, но…
0

Кобрата: Вкарах повече чисти удари, но…

Кобрата: Вкарах повече чисти удари, но…
0

Кубрат Пулев даде своя първи коментар по повод битката с Дерек Чисора. Той заяви пред bTV, че като цяло е успял да пласира повече чисти удари, но мачът е преминал равностойно и е можел да бъде присъден и в двете посоки.

Добре беше, но сами виждате, че когато не е убедителна победата, никой не може да каже какво ще стане. Все пак сме в Лондон. Едни глави през цялото време се биеше, никой не ги виждаше. Каква комуникация със съдията? Знаете, че има една приказка в България „тарикат мъж не писка“. Благодаря на всички хора, които дойдоха да ме подкрепят“, каза Кобрата.

Той допълни, че не е разочарован, въпреки негативния резултат. „Играхме добър мач, но така е в спорта – понякога побеждаваш, понякога губиш. Според мен аз му вкарах повече чисти удари, но… Тук и публиката, и всичко… Защо да съм разочарован? Това е спортът все пак! Поздрави на цяла България и благодаря на всички за подкрепата“, каза още Кубрат.

Поражението от Чисора е едва третото в професионалната кариера на Пулев. Той остава с актив от 29 победи и вече три загуби, докато британецът е с 33 успеха и 12 поражения.